Перстень « Фенікс (Жар-Птиця)»

4700,00
Перстень « Фенікс (Жар-Птиця)»
Із потужними слов’янськими символами на вибір:
Чорне сонце, Коловрат, Зірка Сварога, Цвіт папороті

За додактову плату + 1000 грн, ви можете замовити будь який інший символ

Фенікс та Жар-птиця – це тотожні персонажі відродження та безсмертя в різних культурах, далі розповідатимемо про Жар-птицю, адже це слов'янська назва

Перстень "Жар-Птиця" — це втілення казкової величі і сили природи, натхнене слов’янською міфологією. Жар-Птиця в народних легендах відома як казковий птах, чиє перо здатне освітити весь сад і приносити удачу, щасливу долю та кохання. Вона їсть золоті молодильні яблука, які дарують красу, вічну молодість і безсмертя. Коли Жар-Птиця співає, з її дзьоба сиплються перлини, а її здатність перевтілюватися в червоного і чорного коня символізує цикл дня і ночі, вона є не лише казковим птахом, але й символ космічної гармонії.
.

Дизайн та символізм
Дві цих величних птахи розташовані з боків перстня,
а в центрі розміщений один з різних слов'янських символів на вибір, що додає виробу індивідуальності та особистого сенсу для кожного власника.

Матеріал: високоякісне срібло 925 проби та латунь (або золото)
- Деталізація: витончено вирізьблені Жар-Птиці та символи

Характеристики:
- Ексклюзивність: кожен перстень виготовляється вручну, що гарантує унікальність і неповторність кожного виробу.
- Символізм: перстень поєднує в собі глибокий символізм слов'янських міфів і традицій, роблять його справжнім витвором мистецтва та оберегом.
- Індивідуальність: можливість обрати символ на свій смак робить перстень не лише прикрасою, а й особистим амулетом.

Не втрачайте шанс стати власником цього унікального перстня "Жар-Птиця", де поєднуються дух предків та витвір мистецтва. Замовте його зараз і внесіть у своє життя та образ частку казкової величі

Виготовляємо під розмір клієнта