Перстень Уроборос

8888,00

Термін виготовлення 3 тижні


Цей перстень – справжній витвір мистецтва. Виготовлений зі срібла 925 проби та інкрустований 4 камінцями, він має унікальну фішку – один із камінців та наскельний малюнок двох зміїв, заховані всередині виробу, оберігаючи вашу рівновагу та внутрішню силу.

  • Ідея виробу уособлює в собі 4 стихії природи. Кожна з них представлена на перстні, а сам Уроборос, як 5-ий елемент- ефір, служить відображенням всього нематеріального у матеріальному.

  • Камінець синій, що зверху - це вода.

Червоний камінь, що всередині- вогонь.


  • 24 руни символізують 24 частини змія, що теж являє собою цикл переродження та гармонії. Також руни, ототожнюють стихію Повітря. Оскільки, руни означають шепіт (як вібрацію)

  • Дві змії, які обертаються навколо внутрішнього камінця, символізують Землю ( фізичне середовище та матеріальний світ, оскільки він дуальний - змії 2 шт)

Уроборос - попри те, що символ має безліч різних значень, найбільш поширене трактування описує його як репрезентацію вічності та відродження. Символ уробороса має багату історію використання в різних культурах, традиціях, алхімії, міфології та психології.

Характеристики:
Матеріал: Срібло 925 проби
Вага 12г.
Камінь: Топаз (Лондон)+ Гранат

Як визначити розмір
Виготовляємо під розмір клієнта